Events

Går du i renoveringstankar och behöver inspiration till ditt nya drömhem? Älskar du att gå på loppis och fynda i antikaffärer? Vill du frossa i god mat och dryck? Då är du varmt välkommen till Villa Juli våren 2020! 

Sedan vi slog upp portarna för drygt tre år sedan har vi på Villa Juli fått så många frågor om vart vi hittat alla våra möbler och hur vi tänker kring inredning och renovering. I byarna runt omkring Spéracèdes kan du fynda alltifrån enkla vardagsting och kul kuriosa till det där verkligt unika! Under en helg i vår kommer vi därför att anordna en antik resa där vi tar med er till traktens bästa loppismarknader och antikaffärer.

Vi ses i vår!

/Lisa & Niclas

När?

8 - 12 Maj 2020

Vart?

Boende på Villa Juli med guidade utflykter till diverse närliggande byar och marknader.

Vad?

Fredag:

Transfer ifrån Nice flygplats    kl 16:00. Vi anländer till Villan ca 17:00. Därefter incheckning. Fördrinken serveras kl 19:30 och sedan avnjuter vi en härlig trerättersmiddag tillsammans i vår vackra matsal medan vi berättar om Villa Juli och hur våra tankar gick kring uppstart. 

Lördag:

Kl 07:30 avnjuter vi en härlig frukost på terassen och beger oss sedan till Antibes där vi besöker två antikmarknader. Sedan äter vi lunch i Antibes som bekostas själv och åker sedan vidare till ytterligare en häftig loppis. Ca kl 16:30 åker vi tillbaka till Villan. Kl 19:30 är det avfärd till vår grannby Cabris där vi avnjuter en middag som bekostas på egen hand.

Söndag:

Kl 08:00 avnjuter vi frukost på terassen. Sedan besöker vi en fantastisk mat och antikmarknad nere i Cannes där vi handlar små delikatesser för gemensamma middagen på kvällen. Från kl 13:00 - 17:00 har ni egen tid i Cannes. Kl 17:00 samlas vi igen för avfärd till Villan. Kl 19:00 förbereder vi tillsammans middagen som vi tidigare inhandlat.

Måndag:

Kl 07:00 äter vi frukost på terassen och beger oss sedan till Nice och besöker den stora antikmarknaden som är varje måndag. Från kl 13:00 - 17:00 har man egen tid i Nice. Kl 17:00 återvänder vi till Villan och avnjuter en härlig avslutningsmiddag kl 20:00.

Tisdag:

Frukost 08:30 och därefter utcheckning och avfärd till flygplats ca kl 10:00.

Hur?

Lisa och Niclas är med och guidar runt på marknaderna och väljer ut trevliga lunchställen. Flygresan, middag i grannbyn på lördagen, samtliga luncher och dryck bekostas själv!

Kostnad:

680 euro inkl 4 nätter boende, frukost, transfer till och från flygplats(enligt schema), transfer till och från samtliga marknader, middag på fredagen, gemensamma middagen på söndagen samt avslutningsmiddag på måndagen inkl 2 glas dryck per middag hos Villa Juli samt välkomstdryck. Villa Juli har fullständiga rättigheter så om du vill beställa något utöver den dryck som ingår har vi separat lista.

50 % betalas vid bokningstillfället och resterande 50 % betalas senast 28 Februari 2020.

Singelrumstillägg 250 euro.

Alla bokningar är bindande därför rekommenderas en reseförsäkring. Vid olycksfall kontaktar du ditt försäkringsbolag.

Tips:

Ta med en extra resväska för dina nya härliga fynd. För större möbler och eventuell frakt kontakta Svenska stadsbudskontoret för offert.

Patrik: +46 70 510 00 77

Boka:

Kontakta bookings@villajuli.com. Märk mejlet "Loppis weekend 2020".

 

Sista anmälningsdag 28 februari 2020.!

Follow us

© 2016 by Emeli Emanuelson